dimarts, 31 de març del 2015

Activitat general

Pensàveu que us anava a abandonar per a Pasqua?
Mai podria...
A més de llegir els posts sobre Lletraferits que són ben interessants, ací us deixe un enllaç a un vídeo.
Es tracta d'un curt en el qual van col·laborar Dalí i Disney.
Com veureu, tracta molts dels temes de l'avantguardisme que ja hem vist a classe i es centra al surrealisme i el simbolisme... I ahí és on entreu vosaltres, la tasca és ben senzilla:

1. Veieu el vídeo (tantes vegades com necessiteu, segur que una no és suficient)
2. Extraieu les carcatrístiques dels moviments d'avantguarda que hi veieu reflectits al vídeo i indiqueu en quina part apareixen.
3. Feu un comentari personal en el qual doneu la vostra opinió. Podeu deixar un resum a la part de comentaris del blog.

Aquesta tasca caldrà lliurar-la en fulls blancs el dijous 16 d'abril de 2015.

Bona Pasqua a tots!!


3 comentaris:

  1. Aquests tipus de treball fa donar-se compte que la realitat que vivim mesurant el surrealisme i l'avantguardisme pot ser representada per un món il·lògic

    ResponElimina
  2. La interpretació que he tret del curt és que és una crítica a una societat quadriculada que jutja a tot aquell que decideix experimentar, divertir-se, en definitiva, no fer allò que la societat marca que ha de fer. Representa la impossibilitat de comunicació que hi havia en aquesta situació, però que a pesar d'això sempre hi ha una esperança i una altra manera d'aconseguir allò desitjat.
    Personalment opine que, d'acord amb la meua interpretació, el curt és molt recursiu i aconsegueix totalment el seu objectiu de fer reflexionar a l'espectador perquè des del primer moment has de pensar què pot significar fins el mínim detall que apareix, a més que cada vegada que veus el curt, trobes altre significat que recolza el que ja havies trobat, o el rebutja, creant un conflicte de pensament que amplia la teua perspectiva a l'hora d'interpretar la realitat que t'envolta. Em pareix un magnífic treball ple de missatges que no crec que deixen d'aparèixer.

    ResponElimina
  3. Primer, aquest vídeo realitzat per Dalí i Disney es pot interpretar de moltes maneres, ja que és un vídeo que ens fa pensar i cadascú té un forma de pensar.
    La meua interpretació és una xica que s'enamora d'un jugador de béisbol però el seu amor és impossible per diferents motius que es conten al curt.
    D'altra banda em pareix un curt metratge molt interessant, perquè, com he dit abans, no deixa indiferent a ningú. Tothom en veure'l sent alguna cosa, frustració, intriga... però de segur que no indiferència. A més em pareix un vídeo amb una base molt comú però contada d´una forma inusual i molt interessant.
    Al principi, no m´havia agradat perquè no li trobava sentit però ara em pareix molt interessant i m´ha agradat molt.

    ResponElimina