dilluns, 19 d’octubre del 2015

Iniciatives: AVL

Fa temps que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua va obrir un compte a Facebook en el qual mostren la seua activitat, les visites que reben a Sant Miquel dels Reis, conferències, exposicions... Una mostra de que l'Acadèmia està treballant i fent promoció del valencià.
També posen en valor diferents autors de la nostra literatura i d'altres camps d'estudi. Fa uns anys es va celebrar l'any Estellés, Carles Salvador va ser l'escriptor de l'any 2015 i ara han començat a promoure la figura d'Enric Valor ja que ha estat recentment publicat un llibre sobre l'autor: L'obra periodística d'Enric Valor (1933-2000) de Josep Daniel Climent, a la col·lecció Recerca de l'AVL.
A la pàgina de Facebook de l'Acadèmia podem trobar unes fitxes que va fer Enric Valor entre els anys 1962 i 1974 per promoure l'ús correcte del valencià.
Ens ha semblat una iniciativa ben interessant i ja que al post ens conviden a col·leccionar-les, hem decidit també compartir-ne algunes amb els nostres alumnes.
Ah! I si teniu Facebook, animeu-vos a seguir a l'AVL, de tant en tant fan concursos i us servirà per saber què es mou i quins temes estan d'actualitat pel que fa València i el valencià.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada