dimarts, 22 de març del 2016

Qui són els Zentaris?

Quan parlem de Zentaris, ens cal fer referència a Égartis, el primer d'aquest éssers màgics. Ell cercava la manera d'ordenar la vida en Kálen'dir  i que les revoltes deixaren d'ocórrer en aquella rica i poblada terra. Una nit, va rebre una revelació: la Gran Protectora de Kálen'dir va parlar-li i li va mostrar de quina manera podria transmetre als mortals la saviesa del món. Égartis va reunir els éssers màgics de Dimènsia, sense nom en aquell moment, i els va indicar què era el que La Gran Protectora li havia dit. Màgicament es van anar transformant en els Zentaris i a poc a poc van anar ordenant la vida a Kálen'dir, graduant el coneixement ja que aquestos éssers s'encarregaven de transmetre els coneixements del món. Cada un d'ells era Guía en una especialitat de la qual era expert i regulaven l'ensenyament depenent de l'edat en la qual estaven.
Els reis de Kálen'dir, com vam dir al post anterior, són Zentaris ja que l'assemblea d'aquestos éssers consideren que han de donar consell i ajuda des de dins de cada regne.
El rei de Vandaria era Kónselor, un rei proper que es preocupa molt pel benestar i la felicitat dels habitants del seu territori.
Zarek era el rei d'Ébastan, un rei que podia semblar distant però que sempre estava atent a les necessitats del seu poble.
I a Cóldoraz, regnava el rei Sándor, molt calmat i pacífic que considerava que la lògica era un dels valors més importants.

Doncs aquesta és una mica més d'informació sobre Kálen'dir... La següent serà sobre els mags...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada