dimecres, 11 de febrer del 2015

Un joc!

Fa unes setmanes, en eixes coses que t'envien als grups de WhatsApp, em va arribar aquest vídeo. Reconec que Buenafuente, des dels seus inicis a TV3, m'ha agradat molt ja que sempre ha tingut programes trencadors i sorprenents. Recorde, per exemple a José Corbacho fent de "El Sebas" i totes les bogeries que se li ocorrien a aquell personatge amb un món interior i mental ben pintoresc... Recorde a Santi Millán fent de "El Paco", un repoter terrible que de tant en tant passava pel plató del programa i feia alguna malifeta o era objecte d'aventures tan desgavellades com colar-se en la cerimònia de lliurament dels Òscars amb el carnet del Caprabo (un supermercat, com si fóra la targeta de Consum) i aconseguir-ho! I també recorde la primera aparició de Jordi Évole com a "El follonero" i tot el que els va dir als components de Jarabe de Palo: "Eh, Pau Donés!"... 
Són moments memorables que han contribuït a donar a conèixer als actors que he esmentat abans i que, a part de la trajectòria anterior, han esdevingut noms molt importants de l'escena, la producció i direcció i el periodisme.
Un dels darrers noms que Buenafuente va mostrar al món va ser Berto Romero. Amb els seus comentaris irònics i ingeniosos i la sospita de ser un fill il·legítim de Buenafuente (o un germà perdut, o un nebot, qualsevol bogeria), s'ha anat fent un lloc com a copresentador i porta als programes coses ben curioses i interessants a més de divertides.
Una d'elles és aquest vídeo. 



Us propose unes qüestions:
1. Veieu el vídeo i rieu, que aquestos dies us va a fer falta.
2. Tracteu de fer el mateix que allò que hi apareix. Sé que és complicat però si algú ho aconsegueix, que ho pose com a comentari.
3. Comenteu, no tant el contingut, com la forma del discurs que ens presenta.

Potser he fet massa volta, però crec que cal que enteneu d'on venen els programes i les persones que veieu a la televisió. És molt trist trobar alumnes de batx que pensen que tot comença quan ells engeguen la tele... Tot té una història i potser aquesta és una bajanada... Imagineu-vos quanta història hi ha darrere de coses més serioses... Ací vos ho deixe...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada